Betaalmethoden

Tevreden-baby.nl kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:
 
VOORUITBETALEN
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 55.60.36.808, t.n.v.:
Tevreden-baby.nl

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Tevreden-baby.nl:

IBAN: NL73ABNA0556036808 
BIC/SWIFT: ABNANL2A
 
Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!
 
REMBOURS
U betaalt rechtstreeks aan de TNT Post medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de TNT Post medewerker langs komt. Treft de TNT Post medewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de TNT Post medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling.
 
Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 10,00 in rekening (+ de normale verzendkosten)
 
Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten Nederland.
 
MULTISAFEPAY/CREDIT CARD
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij Multisafepay. Kijk voor meer informatie op de website van Multisafepay.
 
iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.Nu kopen en pas na levering betalen!

Als u met Klarna Factuur betaalt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat de aankopen zijn afgeleverd.

  • U betaalt pas nadat u de aankoop in huis hebt
  • Betaalperiode - altijd 14 dagen
  • U hoeft nooit uw bankrekening- of creditcardgegevens op te geven
  • Altijd minimaal 7 werkdagen bedenktijd in overeenstemming met de wet kopen op afstand en de colportagewetgeving*
  • Download uw facturen van klarna.nl

De webwinkel rekent u € 1,69 + 3.5% van de order waarde voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen. Voor de algemene voorwaarden van de webwinkel, verzoeken wij u contact op te nemen met de webwinkel.

Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens mogelijkerwijs gecontroleerd door middel van een identiteit- en kredietwaardigheidtoets.  

Voorwaarden bestellen op factuur: Klarna Factuur.
- Het factuuradres en het aflever adres mogen niet van elkaar afwijken.
- Klarna doet alvorens de bestelling wordt goedgekeurd een micro check, deze bepaalt of u via Klarna kunt bestellen. Voor vragen of bij afwijzing neem contact op met de klantenservice van Klarna via: www.klarna.nl.
- De factuur wordt per e-mail verstuurd en u betaalt deze factuur direct aan Klarna, niet aan de webwinkel.