Over ons

Contact:

John en Jolanda
Tevreden-baby.nl
Schoterlandseweg 97 Oudehorne
Tel: 0650507607

K.v.K. :71297804 tnv Tevredenbaby  
BTWnr.: NL037998547B02
Bankrekeningnummer (IBAN) NL46 KNAB 0257248218
BIC/SWIFT: KNABNL2H

Wij vinden het belangrijk dat zowel ouder als kind content mee zijn en daarom hebben we liever dat u een paar keer teveel belt en een goed passend product hebt, waar u en uw baby heel tevreden mee zullen zijn.

Wie zijn wij:

Babydraagdoek.nl staat voor natuurlijke en eerlijke producten, die goed zijn voor je baby. Zonder schadelijke stoffen en vriendelijk voor de prille babyhuid.  Alles wat er op de site staat zijn producten waar we zelf ook 100% achter staan. Zelf zijn we de trotse ouders van 3 prachtige kinderen.

En weten hoe fijn het is om goede nuttige producen te hebben voor je kinderen. Iedere dag gebruiken we zelf nog een draagdoek. Als de oudere kinderen naar school gebracht moeten worden. Hebben we de jongste heerlijk op onze buik. Hij kan alles lekker bekijken en wij hebben onze handen vrij zodat de twee oudsten veilig op school kunnen komen en aan de hand de weg over kunnen steken.

Maar ook met uitjes is het handig om de draagdoek bij ons te hebben. Aangezien we zelf zo enthausiast zijn over onze draagdoeken en er achter kwamen dat er niet veel sites bestonden die een uitgebreid assortiment aan draagdoeken en draagzakken aanbieden, besloten we een website te starten die allerlei verschillende draagdoeken en systemen aanbiedt van meerdere merken, zodat iedereen de draagdoek kan kiezen die hij/ zij het mooist vindt, het fijnst vindt zitten en zich het prettigst bij voelt. 

Daarnaast staan we altijd klaar met draag adviezen en zullen helpen en vragen beantwoorden waar we kunnen. Zodat iedereen zo veel mogelijk kan genieten van het dragen van hun kindje.